Search

Verzendmethoden

LEVERINGSKOSTEN EN OPTIES


STANDAARDLEVERING OP ALLE BESTELLINGEN ZIJN GRATIS VANAF €49

Leveringswijze (de bestellingen worden van maandag tot vrijdag geleverd met uitzondering van feestdagen)

Optie 1 - Standaardlevering

Levering binnen 48 uur bij bestelling van maandag tot en met donderdag.

Optie 2 - Click & Collect

Je kunt jouw bestelling ook ophalen in één van UPS ophaalpunten binnen 48 uur bij bestelling van maandag tot en met donderdag.

De levering vindt plaats binnen 48 uur, bij bestelling van maandag tot en met donderdag. Je ontvangt een e-mail zodra het pakket klaar is om opgehaald te worden.

LEVERINGSVOORWAARDEN

Wij zullen de bestellingen leveren in overeenstemming met de gekozen optie tijdens het bestelproces.

Click & Collect - Haal je bestelling op in één van de ophaalpunten van UPS.

Je bestelling wordt binnen 48 uur verzonden, bij bestellen van maandag tot en met donderdag en geleverd in het gekozen ophaalpunt. Deelnemende winkels maken deel uit van het UPS Access Points™ netwerk.

Je zal een e-mail ontvangen als je bestelling klaar is om opgehaald te worden.

Gelieve de volgende documenten mee te brengen:


  • Identificatie met foto: paspoort, indentititeitskaarst of rijbewijs.

  • OF

  • Enige andere ID foto met je volledige naam, samen met één van de volgende documenten met jouw volledige naam op: telefoonrekening, loonbrief of bankafschrift.

Indien iemand anders jouw bestelling gaat afhalen, zal hij of zij gevraagd worden om zowel jouw ID als zijn/haar eigen ID te tonen.

Men zal ook vragen om het ontvangstbewijs te tekenen.

Je zal 3 en 7 dagen na de levering in het UPS ophaalpunt een herinneringse-mail ontvangen, indien je je pakket nog niet hebt opgehaald.

Je bestelling wordt naar ons magazijn teruggestuurd indien je jouw pakket niet binnen de 10 dagen ophaalt.

Alle bestellingen worden enkel tijdens de werkweek verstuurd, van maandag tot vrijdag (met uitzondering van feestdagen). De bestellingen geplaatst op zaterdag of zondag worden de volgende maandag verwerkt.

Het is helaas niet mogelijk om buiten Nederland te leveren.

Elke levertermijn is slechts een indicatie. Bestellingen kunnen in één of meerdere leveringen worden verzonden.

Bobbi Brown is niet aansprakelijk voor vertraagde leveringen veroorzaakt door een derde partij. Bij jouw pakket ontvang je ook de nodige informatie voor het retourneren ervan.

Sommige opdrachten vereisen een handtekening bij aflevering. Indien je niet aanwezig bent bij de levering, kan de verantwoordelijke een telefoonnummer of een voucher achterlaten voor een alternatieve leveringsmethode. Om een veilige levering en goede conditie van jouw bestelling te garanderen, is de verantwoordelijke niet in staat om jouw bestelling achter te laten in geval van afwezigheid.

We nemen alle voorzorgsmaatregelen om te leveren op het opgegeven adres. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor niet-levering of onjuiste levering te wijten aan onjuiste invoer van gegevens.