Search
DO GOOD
Looking Good.
Doing Better.
Duurzamere producten en verpakkingen. Grotere transparantie van ingrediënten. Blijven pleiten voor vrouwen en meisjes wereldwijd. Deze verbintenissen waar we aan werken ondersteunen direct onze oorspronkelijke belofte: Om ieders ware schoonheid te versterken. Omdat goed doen er altijd goed uitziet.

DUURZAAMHEID

We doen ons deel om onze impact op het milieu te helpen verminderen, omdat we van onze planeet houden - zo simpel is het. We streven ernaar overtollige verpakkingen te vermijden en meer gebruik te maken van gerecycleerde materialen, en hervulbare alternatieven te ontwikkelen.

We zijn goed op weg om onze duurzaamheidsdoelstellingen voor 2025 te behalen:

75% van onze verpakking is recyclebaar, hervulbaar, herbruikbaar, gerecycled of herwinbaar

Op dit moment zitten we op 65% - momenteel is 49% van ons verpakkingsgewicht recyclebaar, hervulbaar, herbruikbaar, gerecycled of terugwinbaar (vanaf juni 2021)

50%+ extra post-consumer gerecycled materiaal (PCR) in verpakking

Wij verhogen de hoeveelheid PCR in onze verpakkingen met 50% tegen 2025 (in vergelijking met het basisniveau van 2019), en vanaf 2021 nemen wij minimaal 30% PCR op in nieuwe compacte lanceringen

100% FSC-gecertificeerde vezelverpakking

We zitten al op 95%

CO2-NEUTRALE LEVERING

We compenseren 100% van de CO2-uitstoot van elke Belgische bestelling op bobbibrown.be. * Deze emissie-reducerende programma's helpen ons de planeet te helpen terwijl we werken aan onze duurzaamheidsdoelstellingen. Wanneer u winkelt bij bobbibrown.com, draagt u ook uw steentje bij.

*De Estee Lauder Companies Inc. financiert een uitstootverlagingsproject voor het compenseren van CO2-uitstoot voor bezorging vanuit ons Bobbi Brown Belgisch sorteercentrum naar het adres van klanten (geldt niet voor online en pick-up in de winkel en same-day delivery).

TRANSPARANTIE VAN
DE INGREDIËNTEN

Bij Bobbi Brown vinden we huidvriendelijke ingrediënten die je fris en stralend houden - van vitaminen en mineralen tot krachtige botanische producten, oliën, extracten en meer. Onze formules zijn zorgvuldig ontworpen om veilig, niet-irriterend en compromisloos te zijn in hun prestaties, aanbrenging en verzorging.

CITIZENSHIP

Wij werken hard om vrouwen en meisjes wereldwijd te helpen. Ons Pretty Powerful Fonds werkt samen met non-profitorganisaties over de hele over de hele wereld om te vechten voor gendergelijkheid door middel van onderwijs.

We houden van onze planeet, dus we doen ons deel om hem te beschermen. We werken eraan om van Bobbi Brown een duurzamer make-upmerk te maken door de verpakking te verminderen, meer hervulbare make-up te maken en op verantwoorde wijze in te kopen. We streven ernaar milieuvriendelijkere make-up aan te bieden om onze impact op het milieu te verminderen. We hebben een aantal duurzaamheidsdoelen opgesteld die we tegen 2021 willen bereiken en die van Bobbi Brown een milieuvriendelijk make-up merk zullen maken, en we zijn al goed op weg om deze doelen te bereiken. Ons eerste doel is dat 75% van de verpakking recyclebaar, hervulbaar, herbruikbaar, gerecycled of teruggewonnen is. Op dit moment zijn we al verder dan de helft. Ten tweede streven wij naar 50%+ extra post-consumer gerecycled materiaal (PCR) in verpakkingen. Wij verhogen de hoeveelheid PCR in onze verpakkingen met 50% tegen 2025 (in vergelijking met 2019), en vanaf 2021 nemen wij een minimum van 30% PCR op in nieuwe compacte lanceringen. En ten derde zijn wij van plan om 100% FSC-gecertificeerde vezelkartons uit bossen te gebruiken, en wij zitten al op 95%.